Niku_tp7

Administrators
  • Content Count

    22
  • Joined

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

69 profile views
  1. Anunturi din partea Designerilor In acest topic Designeri vor spune anunturi legate la sectiunea de Desing/Cereri/Tutoriale. Inafara de Designer,nimeni nu are drept-ul de a publica un mesaj aici. Topicul va ramane deschis.Daca cineva publica un mesaj si nu face parte din Designeri risca WARN.
  2. ->Despre Portofolii<- Informati din partea staff-ului HGZ. Portofoliu trebuie sa contina un nume.[Exemplu [Portofoliu(Nume)]] Lucrarile trebuie sa fie originale facute de voi nu luate de pe alte site-uri. In lucrari trebuie sa contina numele forumului HGZ.RO/HGZ. In portofoliu trebuie sa fie minim 5 lucrari. Toti membri au voie sa de-a da cu opinia.[Membri care vor avea un limbaj vulgar primesc WARN]. Portofoliu va fi deschis timp de 17 zile dupa 17 zile va fi automat inchis,daca creatorul apare cu noi lucrari poate cere un unlock de la Desingners/Administrators.Daca nu vom avea parte de DESINGERS pe forum unlock poate oferi si Super-Moderator/Moderator.
  3. ->[MODEL] Afiliere Server[DNS]+Informatii <- Nou: Acceptam servere cu host decent. Acceptam orice tip de server cum ar fi:[SA-MP/CS 1.6/CS GO/MINECRAFT] Nu acceptam servere banata in gametracker Ce primiti dupa afiliere: 1.NUME.HGZ.RO. 2.Categorii. 3.Owneri server-ul primesc Menagers Servers,daca raman activ pot primi si Moderator. 4.Acces la Forum Menagement. 5.Suport Tehnic. 6.Canal pe discord[In proces*]. 7.Ajutor din partea staff-ului. ->Model de Afiliere <- 1.Numele real: 2.Numele din joc: 3.Owner 1[Numele de pe forum]: 4.Owner 2[Numele de pe forum]: 5.MOD: 6.Ce fel de joc?[SA-MP,CS,MINICRAFT]: 7.Vechimea serverlui: 8.Link Gametracker: 9.Categori dorite: 10.Ip,port: 11.Firma de unde e gazdui sv: 12.Alte precizari?: Informatii privind din partea staffului HGZ. Pentru inceput un Bun Venit. Fara limbaj vulgar in topic. Moderatori/Super-Moderator au drept-ul de a inchide automat topic-ul daca continut-ul nu raspunde modelului si daca contine limbaj vulgar. Moderatori/Super-Moderator au drept-ul de-a da cu parerea. Pot acepta afilierea Administratori si Fondatori dupe ce a fost aceptata cererea sunteti obligat de-a da un pm stafului[Fondator/Adminstrators] privind categoriile dorite.
  4. 'Model Propunere Forum' 1.Propunere: 2.Cum crezi ca ar ajuta forum-ul aceasta propunere?: 3.De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru forum?: 4.Alte precizari?: Informatii privind Propuneri Forum: Titlu propuneri trebuie sa contina 'Propunere Forum[Nick-ul]'. Daca propunerea nu respecta model-ul de postare va fi automata inchisa. Nu aveti voie sa dati reply fara ar argumenta alegerea risti [Propunere automata inchisa]. Fara limbaj vulgar. Moderatori/Super-Moderator au dreptul de-a da cu parerea privin propunerea. Moderatori/Super-Moderator vazand propunerea fara argument/spam/limbaj vulgar o inchid automat.[Doar cu dovezi clare]. Moderatori/Super-Moderator inchizand topic-ul aiurea risca warn[p-t abuz de grad]. De a accepta propunerea si de a respinge drepturile ii revin Administrators/Fondators,vazand daca ar trebui aceasta propunere p-t forum sau nu.