Nitoflexx_777

Administrators
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nitoflexx_777

 1. Oooo,Sanda ce oameni au venit pe aici. Welcome.
 2. Anunturi din partea Designerilor In acest topic Designeri vor spune anunturi legate la sectiunea de Desing/Cereri/Tutoriale. Inafara de Designer,nimeni nu are drept-ul de a publica un mesaj aici. Topicul va ramane deschis.Daca cineva publica un mesaj si nu face parte din Designeri risca WARN.
 3. ->Despre Portofolii<- Informati din partea staff-ului HGZ. Portofoliu trebuie sa contina un nume.[Exemplu [Portofoliu(Nume)]] Lucrarile trebuie sa fie originale facute de voi nu luate de pe alte site-uri. In lucrari trebuie sa contina numele forumului HGZ.RO/HGZ. In portofoliu trebuie sa fie minim 5 lucrari. Toti membri au voie sa de-a da cu opinia.[Membri care vor avea un limbaj vulgar primesc WARN]. Portofoliu va fi deschis timp de 17 zile dupa 17 zile va fi automat inchis,daca creatorul apare cu noi lucrari poate cere un unlock de la Desingners/Administrators.Daca nu vom avea parte de DESINGERS pe forum unlock poate oferi si Super-Moderator/Moderator.
 4. ->[MODEL] Afiliere Server[DNS]+Informatii <- Nou: Acceptam servere cu host decent. Acceptam orice tip de server cum ar fi:[SA-MP/CS 1.6/CS GO/MINECRAFT] Nu acceptam servere banata in gametracker Ce primiti dupa afiliere: 1.NUME.HGZ.RO. 2.Categorii. 3.Owneri server-ul primesc Menagers Servers,daca raman activ pot primi si Moderator. 4.Acces la Forum Menagement. 5.Suport Tehnic. 6.Canal pe discord[In proces*]. 7.Ajutor din partea staff-ului. ->Model de Afiliere <- 1.Numele real: 2.Numele din joc: 3.Owner 1[Numele de pe forum]: 4.Owner 2[Numele de pe forum]: 5.MOD: 6.Ce fel de joc?[SA-MP,CS,MINICRAFT]: 7.Vechimea serverlui: 8.Link Gametracker: 9.Categori dorite: 10.Ip,port: 11.Firma de unde e gazdui sv: 12.Alte precizari?: Informatii privind din partea staffului HGZ. Pentru inceput un Bun Venit. Fara limbaj vulgar in topic. Moderatori/Super-Moderator au drept-ul de a inchide automat topic-ul daca continut-ul nu raspunde modelului si daca contine limbaj vulgar. Moderatori/Super-Moderator au drept-ul de-a da cu parerea. Pot acepta afilierea Administratori si Fondatori dupe ce a fost aceptata cererea sunteti obligat de-a da un pm stafului[Fondator/Adminstrators] privind categoriile dorite.
 5. 'Model Propunere Forum' 1.Propunere: 2.Cum crezi ca ar ajuta forum-ul aceasta propunere?: 3.De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru forum?: 4.Alte precizari?: Informatii privind Propuneri Forum: Titlu propuneri trebuie sa contina 'Propunere Forum[Nick-ul]'. Daca propunerea nu respecta model-ul de postare va fi automata inchisa. Nu aveti voie sa dati reply fara ar argumenta alegerea risti [Propunere automata inchisa]. Fara limbaj vulgar. Moderatori/Super-Moderator au dreptul de-a da cu parerea privin propunerea. Moderatori/Super-Moderator vazand propunerea fara argument/spam/limbaj vulgar o inchid automat.[Doar cu dovezi clare]. Moderatori/Super-Moderator inchizand topic-ul aiurea risca warn[p-t abuz de grad]. De a accepta propunerea si de a respinge drepturile ii revin Administrators/Fondators,vazand daca ar trebui aceasta propunere p-t forum sau nu.
 6. Dupa integrarea proiectului de Forum Recrutare,comunitatea HGZ lanseaza o sesiune de recrutare a Moderators/Designers. Cerinte: Minim 16 ani. Activitate 2-3 ore zilnic pe forum. Minim 10-15 post-uri. Pentru gradul de designers un mic portofoliu cu creatiile dumnevoastre. Un limbaj decent. Fara inselatori. Un trecut fara probleme pe aceasta comunitate. Sa nu aveti un numar mai mare de 1-2 warn. Model Cerere: 1.Numele real: 2.Varsta reala: 3.Hobby-uri: 4.Experienta in moderare: 5.Ce bonusuri ai aduce forumului: 6.Ce defecte ai?: 7.Ce parere ai desre comunitate si echipa sa?: 8.Descrie-te in minimu 30 de cuvinte: 9. Gradul dorit? : 9.Alte precizari: Informatii desre recrutare ->La cerere nu se va raspunde decat Administratori/Fondatori. ->Moderatori/Super Moderatori nu au drept-ul de-a da cu parerea. ->Punem pe primul plan seriozitarea si activitatea. ->Falsificand model-ul duce la aplicatie respinsa si suspendat account. ->Veti primi grad-ul timp de 7 zile,daca nu apare activitate,implicare in diferite proiecte,seriozitate grad-ul va si scos. ->Daca respingem aplicatia aveti voie de-a face alta in interval-ul de 3 zile.Daca nu respectati si creati la o zi ,2 aplicatia va fi automat respinsa. ->Stresarea Administratorilor/Fondatorilor duce la aplicatie automant respinsa. Semnatura:Cu drag,niku.