nitoflexx_oficial

Administrators
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nitoflexx_oficial

  1. Oooo,Sanda ce oameni au venit pe aici. Welcome.
  2. Anunturi din partea Designerilor In acest topic Designeri vor spune anunturi legate la sectiunea de Desing/Cereri/Tutoriale. Inafara de Designer,nimeni nu are drept-ul de a publica un mesaj aici. Topicul va ramane deschis.Daca cineva publica un mesaj si nu face parte din Designeri risca WARN.
  3. ->Despre Portofolii<- Informati din partea staff-ului HGZ. Portofoliu trebuie sa contina un nume.[Exemplu [Portofoliu(Nume)]] Lucrarile trebuie sa fie originale facute de voi nu luate de pe alte site-uri. In lucrari trebuie sa contina numele forumului HGZ.RO/HGZ. In portofoliu trebuie sa fie minim 5 lucrari. Toti membri au voie sa de-a da cu opinia.[Membri care vor avea un limbaj vulgar primesc WARN]. Portofoliu va fi deschis timp de 17 zile dupa 17 zile va fi automat inchis,daca creatorul apare cu noi lucrari poate cere un unlock de la Desingners/Administrators.Daca nu vom avea parte de DESINGERS pe forum unlock poate oferi si Super-Moderator/Moderator.
  4. ->[MODEL] Afiliere Server[DNS]+Informatii <- Nou: Acceptam servere cu host decent. Acceptam orice tip de server cum ar fi:[SA-MP/CS 1.6/CS GO/MINECRAFT] Nu acceptam servere banata in gametracker Ce primiti dupa afiliere: 1.NUME.HGZ.RO. 2.Categorii. 3.Owneri server-ul primesc Menagers Servers,daca raman activ pot primi si Moderator. 4.Acces la Forum Menagement. 5.Suport Tehnic. 6.Canal pe discord[In proces*]. 7.Ajutor din partea staff-ului. ->Model de Afiliere <- 1.Numele real: 2.Numele din joc: 3.Owner 1[Numele de pe forum]: 4.Owner 2[Numele de pe forum]: 5.MOD: 6.Ce fel de joc?[SA-MP,CS,MINICRAFT]: 7.Vechimea serverlui: 8.Link Gametracker: 9.Categori dorite: 10.Ip,port: 11.Firma de unde e gazdui sv: 12.Alte precizari?: Informatii privind din partea staffului HGZ. Pentru inceput un Bun Venit. Fara limbaj vulgar in topic. Moderatori/Super-Moderator au drept-ul de a inchide automat topic-ul daca continut-ul nu raspunde modelului si daca contine limbaj vulgar. Moderatori/Super-Moderator au drept-ul de-a da cu parerea. Pot acepta afilierea Administratori si Fondatori dupe ce a fost aceptata cererea sunteti obligat de-a da un pm stafului[Fondator/Adminstrators] privind categoriile dorite.